Home Ervaringen Tilburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumstilburg.nl


  Mediums in Tilburg kijken in de kristallen bol en bieden u zo inzicht in werk, toekomst en liefde.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Kathleen
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Tilburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Tilburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Tilburg.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumstilburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Tilburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Kathleen
  Ervaring met medium Kathleen
  Kathleen dank voor jouw adviezen en inzichten. Ik hoop echt dat je gelijk hebt dat er verandering komt na de vakantieperiode. Je kan je niet voorstellen hoe goed je me geholpen hebt. Blij dat ik jou aan de lijn had je bent heel zuiver en komt recht tot de kern van het probleem. Ik hou je op de hoogte zowel op liefdesvlak en werkvlak. Tot gauw x. Eenzaam ziel.




Ervaring van Eenzaam ziel met medium Kathleen   Ervaring van Eenzaam ziel met medium Kathleen   Ervaring van Eenzaam ziel geplaatst op 22 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kathleen  


Ervaringen van bezoekers met medium Kathleen
  Ervaring met medium Kathleen
  Wauw. Na lang gewacht haar te spreken te krijgen maar het was het wachten waard. Deze dame is niks voor niks zo druk bezet. Heel veel duidelijkheid gekregen waar ik zo naarstig op zoek naar was. Geen halleluja-verhaal maar gewoon hoe het zal gaan en wat ik ook herken. Ze gaf ook aan dat ik niet hoef te wachten maar wanneer ik een belverzoek indien zij hieraan voldoet. Fijn om te weten.




Ervaring van R met medium Kathleen   Ervaring van R met medium Kathleen   Ervaring van R geplaatst op 20 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kathleen  


Ervaringen van bezoekers met medium Kathleen
  Ervaring met medium Kathleen
  Merci.




Ervaring van Vicky met medium Kathleen   Ervaring van Vicky met medium Kathleen   Ervaring van Vicky geplaatst op 26 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kathleen  


Ervaringen van bezoekers met medium Kathleen
  Ervaring met medium Kathleen
  Ik sprak je zaterdagavond, de dag nadien is het contact met mijn moeder terug hersteld. We hadden voor 1st in heel lange tijd een lang en goed gesprek. Je zei me dat ze mij beschermde klopte volledig zowel voor haar en mezelf was er opluchting. Het laatste puzzelstukje wat de liefde betreft ga hopelijk het volgende zijn zodat na vele loodzware jaren eindelijk geluk mag komen, dank u.




Ervaring van R met medium Kathleen   Ervaring van R met medium Kathleen   Ervaring van R geplaatst op 13 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kathleen  


Ervaringen van bezoekers met medium Kathleen
  Ervaring met medium Kathleen
  Altijd moeilijk om haar te pakken te krijgen. Maar eenmaal aan de lijn heb je ook wat. Duidelijk in het omschrijven van de sitatie en invoelend vermogen over personen. Of de voorspelling uitkomt moet ik nog even geduld hebben. Laat het je zeker weten. Dank voor je reading X.




Ervaring van Marieke met medium Kathleen   Ervaring van Marieke met medium Kathleen   Ervaring van Marieke geplaatst op 3 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kathleen  


Ervaringen van bezoekers met medium Kathleen
  Ervaring met medium Kathleen
  Wauw. Geweldig. Ik sprak jou net .lieve dame en ik heb er geen woorden voor.




Ervaring van Si met medium Kathleen   Ervaring van Si met medium Kathleen   Ervaring van Si geplaatst op 27 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kathleen  


Ervaringen van bezoekers met medium Kathleen
  Ervaring met medium Kathleen
  Kathleen,

U bent een voortreffelijk helderziend -en voelend medium. Zo accuraat, empathisch, met een magisch veelvoud aan informatie, on-ge-loof-lijk .
Weet dat u voor mij vanmiddag een geweldige steun bent geweest, waarvoor mijn oprechte dank . xxx.




Ervaring van Anoniem met medium Kathleen   Ervaring van Anoniem met medium Kathleen   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kathleen  


Ervaringen van bezoekers met medium Kathleen
  Ervaring met medium Kathleen
  Dank je wel lieve Khatleen. Fijn om je weer gesproken te hebben. Dat doet mij altijd goed. Een heel bijzondere vrouw.

Liefs Soetje.




Ervaring van soetje met medium Kathleen   Ervaring van soetje met medium Kathleen   Ervaring van soetje geplaatst op 17 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Kathleen  


Ervaringen van bezoekers met medium Kathleen
  Ervaring met medium Kathleen
  Bedankt voor de juiste voorspellingen.Je bent een engel. Heel lief en betrouwbaar. Je bent super goed in je vak.




Ervaring van Noa met medium Kathleen   Ervaring van Noa met medium Kathleen   Ervaring van Noa geplaatst op 28 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Kathleen  


Ervaringen van bezoekers met medium Kathleen
  Ervaring met medium Kathleen
  Allerliefste Kathleen, ik weet intussen, na drie jaar, al niet meer hoe ik jou moet beschrijven: Mijn steun, klankbord, toeverlaat.zeer zeker. Maar, je bent zelfs zoveel meer dan dat. Jij zag, wat ik soms onwaarschijnlijk vond en niet kon geloven. Ook vandaag blijkt weer hoe sterk jouw gave is. Zoals ik daarstraks zei: Je bent als een Fee. Liefs xxx.




Ervaring van iemand die jou nog zal bellen op haar sterfbed met medium Kathleen   Ervaring van iemand die jou nog zal bellen op haar sterfbed met medium Kathleen   Ervaring van iemand die jou nog zal bellen op haar sterfbed geplaatst op 1 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Kathleen  


Ervaringen van bezoekers met medium Kathleen
  Ervaring met medium Kathleen
  Kathleen, Ik ga je zeker nog een keer bellen.Je begrijpt mijn situatie uitermate goed, je geeft zo goeie raad . Ik ben zo dankbaar voor de mooie reading , tot later .




Ervaring van Lizzy met medium Kathleen   Ervaring van Lizzy met medium Kathleen   Ervaring van Lizzy geplaatst op 24 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Kathleen  


Ervaringen van bezoekers met medium Kathleen
  Ervaring met medium Kathleen
  Je verdient een pluim. Heerlijk consult. Vol moed ga ik weer verder. Lauren.




Ervaring van Lauren met medium Kathleen   Ervaring van Lauren met medium Kathleen   Ervaring van Lauren geplaatst op 22 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Kathleen  


Ervaringen van bezoekers met medium Kathleen
  Ervaring met medium Kathleen
  Dank voor al je wijze adviezen.
Je bent een topper . Groetjes Tanja.




Ervaring van Tanja met medium Kathleen   Ervaring van Tanja met medium Kathleen   Ervaring van Tanja geplaatst op 18 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Kathleen  


Ervaringen van bezoekers met medium Kathleen
  Ervaring met medium Kathleen
  Beste naamgenoot, ik kan alleen maar zeggen dat jij TOP bent. De gesprekken zijn steeds zeer aangenaam en wat jij voorspelde is elke keer een feit. Dank je voor alles . Tot gauw, lieve groet .

Je naamgenootje.




Ervaring van Katleen met medium Kathleen   Ervaring van Katleen met medium Kathleen   Ervaring van Katleen geplaatst op 23 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Kathleen  


Ervaringen van bezoekers met medium Kathleen
  Ervaring met medium Kathleen
  Kathleen,ik heb je raad gevolgd en zelf een sms gestuurd. Hij heeft bijna onmiddellijk gereageerd en een afspraak gemaakt. Dank u voor je raad,je gesprekken enz . je bent top. Tot hoors.




Ervaring van G met medium Kathleen   Ervaring van G met medium Kathleen   Ervaring van G geplaatst op 8 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Kathleen  


Ervaringen van bezoekers met medium Kathleen
  Ervaring met medium Kathleen
  Dank voor het mooie verhelderend gesprek. Duidelijk en vanuit je hart.




Ervaring van Anoniem met medium Kathleen   Ervaring van Anoniem met medium Kathleen   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Kathleen  


Ervaringen van bezoekers met medium Kathleen
  Ervaring met medium Kathleen
  Liefste Kathleen, ik wil jou toch nog even bedanken voor jouw geduld, toewijding. Ik bel jou nu al bijna 2,5 jaren en jij hebt het altijd bij het rechte eind gehad.zelfs toen het voor mij "onwaarschijnlijke" voorspellingen leken. Je steunt en leidt me om de juiste keuze, beslissing te nemen. Je bent een schat van een vrouw.




Ervaring van Chantal met medium Kathleen   Ervaring van Chantal met medium Kathleen   Ervaring van Chantal geplaatst op 30 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Kathleen  


Ervaringen van bezoekers met medium Kathleen
  Ervaring met medium Kathleen
  Je blijft gelijk krijgen .Ik blijf er in geloven.

Dikke knuffel uit Rotterdam.Jo.




Ervaring van Jo met medium Kathleen   Ervaring van Jo met medium Kathleen   Ervaring van Jo geplaatst op 29 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Kathleen  


Ervaringen van bezoekers met medium Kathleen
  Ervaring met medium Kathleen
  Dag Kathleen , de lijst met Treezekes wordt alsmaar langer als ik de getuigenissen lees. Ik kan mij als een Treezeke er alleen maar bij aansluiten. Ondanks het vele geduld nodig om je te pakken te krijgen, blijf je telkens opnieuw alles geven voor elk gesprek zelfs al volgen deze van mij elkaar vlug op. Bedankt voor jouw inzichten die mij ook minder star maken en helpen om los te laten. 't Is meestal voor beklijvende situaties die in de kleren bijven hangen dat we bellen hé. Zorg goed voor jezelf want ik en vele anderen hebben jou nog intens nodig. Ben gezegend dat ik je regelmatig kan spreken in volle vertrouwen.




Ervaring van globetrotter met medium Kathleen   Ervaring van globetrotter met medium Kathleen   Ervaring van globetrotter geplaatst op 12 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Kathleen  


Ervaringen van bezoekers met medium Kathleen
  Ervaring met medium Kathleen
  Hartstikke bedankt voor je ONGELOOFLIJKE steun, begrip, geduld enzovoort. Je bent goud waard . Ik weet niet waar je het begrip blijft halen . :-) xxx.




Ervaring van Barbara met medium Kathleen   Ervaring van Barbara met medium Kathleen   Ervaring van Barbara geplaatst op 25 februari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Kathleen  


Ervaringen van bezoekers met medium Kathleen
  Ervaring met medium Kathleen
  Hoi Kathleen, wat was ik blij dat ik jou vandaag na een tijdje weer mocht spreken. Ik vond het weer een fijn gesprek. Ik kom van ver en ben gezegend dat ik door jou geleid mag worden van het ongezonde naar het gezonde. Ik zal niet teveel woorden gebruiken want dat is niet nodig maar je bent een Ster en dat heb je mij keer op keer bewezen. Kathleen dank je wel voor je zuiverheid.

Groetjes A.




Ervaring van A. met medium Kathleen   Ervaring van A. met medium Kathleen   Ervaring van A. geplaatst op 24 februari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Kathleen  


Ervaringen van bezoekers met medium Kathleen
  Ervaring met medium Kathleen
  Wat een geweldige dame en een eer om met jou te kunnen spreken Khathleen. Je helpt mij gaandeweg deze moeilijke tijd voor mij.ik heb jou in mn hart gesloten. Dikke knuffel.

De vrouw die moeite heeft jou te pakken te krijgen .




Ervaring van S met medium Kathleen   Ervaring van S met medium Kathleen   Ervaring van S geplaatst op 18 februari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Kathleen  


Ervaringen van bezoekers met medium Kathleen
  Ervaring met medium Kathleen
  beste , uw woorden afgelopen donderdag raakten me tot in diepe van mijn hart. bedankt en veel succes R.




Ervaring van R met medium Kathleen   Ervaring van R met medium Kathleen   Ervaring van R geplaatst op 12 februari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Kathleen  


Ervaringen van bezoekers met medium Kathleen
  Ervaring met medium Kathleen
  Kathleen verdient alle sterren van de hemel, 5 zou dus erg mager zijn. Wat deze vrouw kan is zo prachtig . Ze wijst je de weg naar de puurheid met een bijzonder warm en zuiver hart. Mercikes xxx.




Ervaring van Ann met medium Kathleen   Ervaring van Ann met medium Kathleen   Ervaring van Ann geplaatst op 1 februari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Kathleen  


Ervaringen van bezoekers met medium Kathleen
  Ervaring met medium Kathleen
  Lieve Kathleen,

Hartelijk dank weer voor uw email-consult vandaag. Ik hoop echt dat het gaat gebeuren zoals u schreef. Ik laat het weten. Liefs N.




Ervaring van Nicole met medium Kathleen   Ervaring van Nicole met medium Kathleen   Ervaring van Nicole geplaatst op 4 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Kathleen  


Ervaringen van bezoekers met medium Kathleen
  Ervaring met medium Kathleen
  Mijn allerliefste Kathleen
Dit jaar ben ik jou beginnen contacteren en we deelden heel veel: een lach, een traan, teleurstelling, blijdschap.
Ik ken jou als een hele enthousiaste dame waar niets, maar dan ook niets voor jou teveel is. Meerdere malen heb je mij erdoor getrokken wanneer ik de hoop verloor. En toch blijf je het altijd maar zien. en alles klopt ook. Zoals vandaag hoorde je me pas en je wist al onmiddellijk te vertellen wat er gaande was. Zo puur. geen woorden voor. Echt niet.
Bij deze wil ik je heel erg bedanken voor de prachtige steun die ik van jou heb mogen krijgen in 2016 en in 2017 verwacht ik geen millimeter minder. Je zit in mijn hart en dat zal altijd zo blijven. Dank je wel, lieve schat.
Ik wens je alvast een mooi en prachtig jaar 2017 toe. Dat al je wensen mogen uitkomen die jij nastreeft.
Tot heel binnenkort. xxxx.




Ervaring van Koeketiene en soms Koekevijf :) met medium Kathleen   Ervaring van Koeketiene en soms Koekevijf :) met medium Kathleen   Ervaring van Koeketiene en soms Koekevijf :) geplaatst op 28 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Kathleen  


Ervaringen van bezoekers met medium Kathleen
  Ervaring met medium Kathleen
  Beste Kathleen, ik moet U uit de grond van mijn hart bedanken. Ik heb U verschillende keren gebeld. Ik zag voor mij geen relatie meer weggelegd. U verzekerde mij verschillende malen dat dit zeker zou komen. U zei zelfs half November ( wat ik toe moeilijk kon geloven). Maar inderdaad , ik heb nu een heel lieve vriendin van 12 November. Ik ben dolgelukkig nu. Bedankt voor Uw eerlijke en correcte reading. Je bent een aanrader .




Ervaring van Peter met medium Kathleen   Ervaring van Peter met medium Kathleen   Ervaring van Peter geplaatst op 27 november 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Kathleen  


Ervaringen van bezoekers met medium Kathleen
  Ervaring met medium Kathleen
  Lieve KATHLEEN,
Wat ben ik blij dat ik jou terug heb kunnen spreken, ontzettend blij.
Jij bent echt goed,een heel lieve dame, voelt alles goed aan, heel gedetailleerd . en jij geeft mij echt nieuwe moed. heel erg bedankt.
ook is alles wat je mij hebt voorspeld allemaal al uitgekomen, je bent een echte aanrader, een Toppertje van formaat, daarvoor lieverd nogmaals heel erg bedankt . en ik hou je op de hoogte zeker en vast .
heel veel liefs <3 xxxx J.




Ervaring van j met medium Kathleen   Ervaring van j met medium Kathleen   Ervaring van j geplaatst op 14 november 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Kathleen  


Ervaringen van bezoekers met medium Kathleen
  Ervaring met medium Kathleen
  Geweldig, TOP, Fantastisch, Super en enorm bedankt lieve Kathleen.

Lieve Kathleen, wat heb jij mij terug uitvoerig gedetailleerd en met heel veel gevoel mijn huidige problematiek en mijn toekomstige vooruitzichten heel goed weergegeven. In het verleden is alles al uitgekomen en ik heb het volste vertrouwen in jou voor alles wat je mij hebt verteld wat er nog gaat komen.
Met heel veel gevoel en begrip, je bent SUPER dankjewel voor de steun en de hoop en het begrip die je mij weer hebt gegeven.
Heel veel liefs en nogmaals grote dank Toppertje.
Ik hou je op de hoogte Kathleentje warme knufsss xxx J.




Ervaring van j met medium Kathleen   Ervaring van j met medium Kathleen   Ervaring van j geplaatst op 28 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Kathleen  


Ervaringen van bezoekers met medium Kathleen
  Ervaring met medium Kathleen
  Lieve lieve Kathleen, een hart op de juiste plaats dat ben jij. Geweldig advies en keer op keer loopt het zoals je voorspeld. Ongelofelijk wat een gave. Dank je wel voor je zuiverheid en je eerlijkheid. Knufs Noe.




Ervaring van noe met medium Kathleen   Ervaring van noe met medium Kathleen   Ervaring van noe geplaatst op 24 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Kathleen  


Ervaringen van bezoekers met medium Kathleen
  Ervaring met medium Kathleen
  Lieve Kathleen, ik dank je voor de fijne gesprekken, jouw (steeds) gericht advies, jouw heel bijzondere gaven die je wilt delen. Jij bent ronduit een uit de duizend. Dikke dankbare knuffel.Je hebt intussen een bijzondere plaats in mijn hart. xx.




Ervaring van Chantal met medium Kathleen   Ervaring van Chantal met medium Kathleen   Ervaring van Chantal geplaatst op 23 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Kathleen  


Ervaringen van bezoekers met medium Kathleen
  Ervaring met medium Kathleen
  lieve Kathleen, al 6 jaar leef ik in moeilijke situatie. Vaak bel ik je met een bang hartje. Jou begrip naar mij toe, je zachte stem maar vooral jou warme hart doen me steeds dat beetje moed geven door te zetten. Ik weet dat er een moment ga komen dat dat positieve lichtpuntje, dat mirakel zeg maar dat in de kaarten blijft liggen op een onverwachte moment in mijn leven ga komen. Waardoor alles naar het positieve gaat omkeren, uit diepste van mijn hart zeg ik bij deze. Heel veel dank voor jou steun telkens als ik je bel, de dag dat die ommekeer komt ben jij de eerste persoon in mijn gedachte. grt R.




Ervaring van R met medium Kathleen   Ervaring van R met medium Kathleen   Ervaring van R geplaatst op 9 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Kathleen  


Ervaringen van bezoekers met medium Kathleen
  Ervaring met medium Kathleen
  Lieve Kathleen,
Wat een positiviteit . Wat een Reading . Je voelt alles feilloos aan en op de koop toe komt het ook nog uit . Heb er heel veel aan gehad echt super bedankt liefs Noe.




Ervaring van Noe met medium Kathleen   Ervaring van Noe met medium Kathleen   Ervaring van Noe geplaatst op 27 september 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Kathleen  


Ervaringen van bezoekers met medium Kathleen
  Ervaring met medium Kathleen
  Liefste Kathleen
Vanaf het eerste moment dat ik je belde was er een goede klik tussen ons. Ik voelde mij op mijn gemak en niets was onbespreekbaar. Je wandelt al mee met mij van het moment dat ik in de knoei zat en nog wat zit. Het is precies of je mijn hand vasthoudt en zegt: ik ga met je mee tot ik weet dat alles goed is. En dat geeft een heel fijn gevoel. Ik kan niet onder woorden brengen wat jij voor mij betekent, lieve Kathleen. En als ik het niet onder woorden kan brengen, dan zijn het aantal sterretjes hier zeker niet genoeg om je te zeggen hoeveel ik je waardeer. Het geduld, luisterend oor, advies enz. al deze dingen zijn een lichtpuntje in het soms wat duister tunneltje waar ik in wandel met hier en daar een gaatje die mij wat ademruimte geeft en dat ben jij. Terwijl ik het soms niet zie, ben jij diegene die mij een porreke geeft en mij wakker schudt. Je blijft een mooi einde zien in mijn voorlopig Neverending Story. En dat is mijn hartenwens. Zoals we met heel veel zijn die hartenwensen in vervulling willen zien gaan. En ik hoop het ook van harte voor iedereen die jou belt. Je bent onmisbaar. Bedankt, bedankt, bedankt. xxxx.




Ervaring van Dankbaar trezeke met medium Kathleen   Ervaring van Dankbaar trezeke met medium Kathleen   Ervaring van Dankbaar trezeke geplaatst op 6 september 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Kathleen  


Ervaringen van bezoekers met medium Kathleen
  Ervaring met medium Kathleen
  Liefste Kathleen,

Bedankt voor alles. Je bent een toppertje.

Liefs,.




Ervaring van Collega met medium Kathleen   Ervaring van Collega met medium Kathleen   Ervaring van Collega geplaatst op 4 september 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Kathleen  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumstilburg.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumstilburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumstilburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediumstilburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden