Home Ervaringen Tilburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumstilburg.nl


  Mediums in Tilburg kijken in de kristallen bol en bieden u zo inzicht in werk, toekomst en liefde.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Ruby
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Tilburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Tilburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Tilburg.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumstilburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Tilburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Ruby
  Ervaring met medium Ruby
  Lieve Ruby,

Je hebt mijn zondag helemaal goed gemaakt. bedankt je bent een topper. bel je snel nog eens op.

xxxjes Theadora.




Ervaring van Theadora met medium Ruby   Ervaring van Theadora met medium Ruby   Ervaring van Theadora geplaatst op 13 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met medium Ruby
  Ervaring met medium Ruby
  Een heel goed en warm gesprek gehad. Topmens. Heeft mij heel erg goed begeleid en tips gegeven. Ga je zeker nog een keer bellen als er eindelijk een knoop doorgehakt is. Dank je wel.




Ervaring van Anoniem met medium Ruby   Ervaring van Anoniem met medium Ruby   Ervaring van Anoniem geplaatst op 4 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met medium Ruby
  Ervaring met medium Ruby
  lieve Ruby,
In oktober had jij mij voorspeld met de Kerst zijn jullie samen. ik wilde het niet geloven, maar je voorspelling is uitgekomen.
We zijn samen.

een gelukkige Theadora,

fijne Kerst.




Ervaring van Theadora met medium Ruby   Ervaring van Theadora met medium Ruby   Ervaring van Theadora geplaatst op 22 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met medium Ruby
  Ervaring met medium Ruby
  Heel straffe madam. Ik ben een pak wijzer geworden . Op 1 of andere manier bekeek ik mijn situatie langs de verkeerde kant . Duidelijke taal bij Ruby . En nu blijkt het nog te kloppen ook wat je zei . Ik sta zoveel beter in mijn schoenen nu . 1000x dank . Zeker een aanrader.




Ervaring van Dieter met medium Ruby   Ervaring van Dieter met medium Ruby   Ervaring van Dieter geplaatst op 29 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met medium Ruby
  Ervaring met medium Ruby
  Lieve Ruby Mn rots in de branding. Ik ben zo blij met je wijze woorden en raad x Melissa.




Ervaring van Melissa met medium Ruby   Ervaring van Melissa met medium Ruby   Ervaring van Melissa geplaatst op 26 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met medium Ruby
  Ervaring met medium Ruby
  Lieve Ruby, je bent een fijne warme vrouw om mee te praten. Ik ben zeker dat ik nog eens contact met je op neem. Ik geloof in je voorspellingen, je bent duidelijk, dingen die kloppen wat je vertelt. Kortom heel aangenaam om mee te spreken, dank je wel.




Ervaring van Nancy met medium Ruby   Ervaring van Nancy met medium Ruby   Ervaring van Nancy geplaatst op 6 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met medium Ruby
  Ervaring met medium Ruby
  Beste Ruby, hartelijk dank voor je verhelderende consult. Groetjes, Annelies.




Ervaring van Annelies met medium Ruby   Ervaring van Annelies met medium Ruby   Ervaring van Annelies geplaatst op 4 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met medium Ruby
  Ervaring met medium Ruby
  Top Ruby . Alles is ineens zo duidelijk voor mij , en ik zag het echt niet meer zitten de voorbije dagen . Door wat jij zag ben ik er beter op gaan letten en het klopt. Je bent zeker een aanrader . Ben blij dat ik je aan de lijn gehad hebt.




Ervaring van MJ met medium Ruby   Ervaring van MJ met medium Ruby   Ervaring van MJ geplaatst op 30 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met medium Ruby
  Ervaring met medium Ruby
  Top Ruby . Alles is ineens zo duidelijk voor mij , en ik zag het echt niet meer zitten de voorbije dagen . Door wat jij zag ben ik er beter op gaan letten en het klopt. Je bent zeker een aanrader . Ben blij dat ik je aan de lijn gehad hebt.




Ervaring van MJ met medium Ruby   Ervaring van MJ met medium Ruby   Ervaring van MJ geplaatst op 29 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met medium Ruby
  Ervaring met medium Ruby
  Lieve ruby.
Wat een indrukwekkend consult.
Heel erg bedankt. Ik bel je snel weer.

Xxx Tessa.




Ervaring van Tessa met medium Ruby   Ervaring van Tessa met medium Ruby   Ervaring van Tessa geplaatst op 24 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met medium Ruby
  Ervaring met medium Ruby
  Lieve Ruby, bedankt voor je super mooie consult.
Ik was totaal overstuur maar je hebt mij weer helemaal gerustgesteld.
Heel erg bedankt, bel je snel weer. xxx Celine.




Ervaring van Celine met medium Ruby   Ervaring van Celine met medium Ruby   Ervaring van Celine geplaatst op 2 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met medium Ruby
  Ervaring met medium Ruby
  Lieve Ruby

Heb je zojuist gesproken en was erg verrast over hoe je alles wist .ik bel je zeker nog eens terug .dank u om mij gerust te stellen .


Nuran.




Ervaring van Nuran met medium Ruby   Ervaring van Nuran met medium Ruby   Ervaring van Nuran geplaatst op 26 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met medium Ruby
  Ervaring met medium Ruby
  Ik kon je niet meer bedanken, dus bij deze.




Ervaring van Esmeralda met medium Ruby   Ervaring van Esmeralda met medium Ruby   Ervaring van Esmeralda geplaatst op 13 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met medium Ruby
  Ervaring met medium Ruby
  lieve Ruby, ik zou werkelijk uren met jou kunnen en willen praten maar jammer genoeg gaat dat niet. je bent een opmerkelijke vrouw en de inzichten die je mij gegeven hebt ga ik toepassen in de praktijk. Ik wil je bij deze nog eens bedanken voor alles tot nu toe waar jij me mee geholpen hebt en je kunt er zeker van zijn dat ik je nog eens terug ga bellen in de toekomst. veel liefs Inge.




Ervaring van inge met medium Ruby   Ervaring van inge met medium Ruby   Ervaring van inge geplaatst op 13 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met medium Ruby
  Ervaring met medium Ruby
  Lieve Ruby,

ik sprak je laatst, en had je me moed in gesproken. Wat denk je? Hij heeft gebeld.

Ben zo blij, dank je wel topper.

xxx

Gerarda.




Ervaring van Gerarda met medium Ruby   Ervaring van Gerarda met medium Ruby   Ervaring van Gerarda geplaatst op 23 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met medium Ruby
  Ervaring met medium Ruby
  Wow, ik ben diep onder de indruk van Ruby. Alles klopte gewoon. Tot in de details aan toe.

bel je snel weer een keertje

xxx

Sylvia.




Ervaring van Sylvia met medium Ruby   Ervaring van Sylvia met medium Ruby   Ervaring van Sylvia geplaatst op 13 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met medium Ruby
  Ervaring met medium Ruby
  Ruby. Het gesprek werd afgebroken. Ik heb zeker wat aan je gehad. Ik ga mijn hart volgen en emigreren.




Ervaring van Karen met medium Ruby   Ervaring van Karen met medium Ruby   Ervaring van Karen geplaatst op 2 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met medium Ruby
  Ervaring met medium Ruby
  Lieve Ruby
Een tijdje geleden had ik je gesproken en al wat je toen hebt vertelt is daadwerkelijk ook uitgekomen. En al wat er nu bezig is, heb je zonder uitleg uitgehaald. Je bent een TOPMEDIUM. Dank je wel voor de steun van begin tot nu. en reken maar dat ik op je beroep blijf doen. Dank je wel om wie je bent en wat je doet.




Ervaring van Nadya met medium Ruby   Ervaring van Nadya met medium Ruby   Ervaring van Nadya geplaatst op 25 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met medium Ruby
  Ervaring met medium Ruby
  Liefste Ruby, ze is vertrokken. Precies zoals u voorspelde. Heel vervelend, maar was voorbereid. Gr wim.




Ervaring van Wim met medium Ruby   Ervaring van Wim met medium Ruby   Ervaring van Wim geplaatst op 11 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met medium Ruby
  Ervaring met medium Ruby
  Sta ervan versteld hoe jij me deze dingen duidelijk maakte. Bepaalde dingen weet niemand anders dan ik en mijn moeder. en jij wist het . Hierdoor ben ik ervan overtuigd dat de toekomst wel eens rooskleurig kan worden zoals je voorspeld hebt. Bedankt.




Ervaring van Gwendolyn met medium Ruby   Ervaring van Gwendolyn met medium Ruby   Ervaring van Gwendolyn geplaatst op 17 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met medium Ruby
  Ervaring met medium Ruby
  Bedankt Ruby.
Wa een kanjer ben jij. fijne stem en duidelijke uitleg. Het klopte precies van die papieren :-).




Ervaring van Wim met medium Ruby   Ervaring van Wim met medium Ruby   Ervaring van Wim geplaatst op 28 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met medium Ruby
  Ervaring met medium Ruby
  Fijn gesprek Ruby. Heel goede analyse van waaruit ik vertrouwen kan hebben voor hetgeen je zag komen. Excuses voor de korte tijd en bedankt voor je begrip. Veel geluk ook voor jou Ruby. Je bent een topper.




Ervaring van Jim met medium Ruby   Ervaring van Jim met medium Ruby   Ervaring van Jim geplaatst op 26 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met medium Ruby
  Ervaring met medium Ruby
  Dikke pluim. Dank je wel.




Ervaring van Ariel met medium Ruby   Ervaring van Ariel met medium Ruby   Ervaring van Ariel geplaatst op 27 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met medium Ruby
  Ervaring met medium Ruby
  hai ruby ik heb je 11-4 gebeld en er zijn al 3 voorspellingen uitgekomen .nu de allerlaatste nog en bel je zeker nog een keer.




Ervaring van di met medium Ruby   Ervaring van di met medium Ruby   Ervaring van di geplaatst op 22 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met medium Ruby
  Ervaring met medium Ruby
  Bijna ongelofelijk Ruby . Na het verlies van mijn vrouw had ik daarnet gewoon het gevoel of ze bij me was . Heel mooi wat je me vertelde . Ik snap het nog altijd niet hoe dit kan maar ben je er enorm dankbaar voor . Ik bel je snel weer , grtjs Emiel.




Ervaring van Emiel met medium Ruby   Ervaring van Emiel met medium Ruby   Ervaring van Emiel geplaatst op 9 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met medium Ruby
  Ervaring met medium Ruby
  Lieve Ruby.
Je hebt me geweldig op weg geholpen,

Hartelijke groeten arna .




Ervaring van Arna met medium Ruby   Ervaring van Arna met medium Ruby   Ervaring van Arna geplaatst op 26 februari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met medium Ruby
  Ervaring met medium Ruby
  Oh Ruby toch. ik zou je nog laten weten wat er uiteindelijk uit is gekomen. Wel, die financiŽle meevaller bleek nog meer te zijn. Bedankt om mijn ongerustheid weg te nemen. Speak soon.




Ervaring van Vera met medium Ruby   Ervaring van Vera met medium Ruby   Ervaring van Vera geplaatst op 17 februari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met medium Ruby
  Ervaring met medium Ruby
  Lieve Ruby wat een prachtige woorden heb je me verteld. Ik ben zo dolgelukkig dat hij het goede heeft gedaan. Je kunt me elke keer weer verbazen liefs Meg.




Ervaring van Meggy met medium Ruby   Ervaring van Meggy met medium Ruby   Ervaring van Meggy geplaatst op 10 februari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met medium Ruby
  Ervaring met medium Ruby
  Liefste Ruby, bedankt weer. Gr jan.




Ervaring van Jan met medium Ruby   Ervaring van Jan met medium Ruby   Ervaring van Jan geplaatst op 2 februari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met medium Ruby
  Ervaring met medium Ruby
  Beste Ruby, topper van formaat. Wat breng je me telkens weer de beste voorspellingen. Je bent heel eerlijk en dat kan ik echt waarderen. groetjes m.




Ervaring van Marleentje met medium Ruby   Ervaring van Marleentje met medium Ruby   Ervaring van Marleentje geplaatst op 1 februari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met medium Ruby
  Ervaring met medium Ruby
  Even een aanvulling op mijn vorige getuigenis. geen 3 maar 5 sterren hoor. gr D.




Ervaring van Dieneke met medium Ruby   Ervaring van Dieneke met medium Ruby   Ervaring van Dieneke geplaatst op 15 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met medium Ruby
  Ervaring met medium Ruby
  Dankje Ruby voor het fijne gesprek. Geeft mij weer vertrouwen en goede hoop voor de toekomst. Ga je raad opvolgen, zal niet makkelijk gaan maar ga er voor. Had dit nu net even nodig. Laat het je weten als je gelijk krijgt. Ik hoop het. Thanxxx. Ps heb mijn briefje geschreven en ga het goed bewaren.




Ervaring van Dieneke met medium Ruby   Ervaring van Dieneke met medium Ruby   Ervaring van Dieneke geplaatst op 10 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met medium Ruby
  Ervaring met medium Ruby
  Lieve Ruby, wat een heerlijk gesprek, ( het zoveelste) dank je wel. Ik ga er weer tegenaan. Veel liefs.




Ervaring van Carel met medium Ruby   Ervaring van Carel met medium Ruby   Ervaring van Carel geplaatst op 4 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met medium Ruby
  Ervaring met medium Ruby
  Bedankt Ruby voor de zoveelste keer heb je het bij het juiste eind gehad. Ik ben je echt dankbaar. Gr ramona uit Heerlen .




Ervaring van Ramona met medium Ruby   Ervaring van Ramona met medium Ruby   Ervaring van Ramona geplaatst op 29 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met medium Ruby
  Ervaring met medium Ruby
  Bedankt liefste Ruby. Ze heeft precies gedaan wat jij me vertelde. Het is jammer, maar wel fijn dat ik was voorbereid. Tot gauw.




Ervaring van Micha met medium Ruby   Ervaring van Micha met medium Ruby   Ervaring van Micha geplaatst op 6 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumstilburg.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumstilburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumstilburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediumstilburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden