Home Ervaringen Tilburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumstilburg.nl


  Mediums in Tilburg kijken in de kristallen bol en bieden u zo inzicht in werk, toekomst en liefde.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Sita
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Tilburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Tilburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Tilburg.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumstilburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Tilburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Sita
  Ervaring met medium Sita
  Lieve Sita,

Gisteravond je voor het eerst gesproken over de liefde. Je hebt mij mooie voorspellingen gedaan. Je gaf tevens een tijdsindicatie aan dat hij mij zou gaan vragen voor een date. Voor mij heel ongeloofwaardig, want het lijkt nu nog nergens op. Maar je was ervan overtuigd dat die date er echt heel snel zit aan te komen, onverwachts. En dat het leuk gaat worden. Wij krijgen een liefdesrelatie zei je. Ik hoop het, dan zal ik het je meteen laten weten in het GB of aan de tel. Veel liefs.




Ervaring van Anoniem met medium Sita   Ervaring van Anoniem met medium Sita   Ervaring van Anoniem geplaatst op 10 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sita  


Ervaringen van bezoekers met medium Sita
  Ervaring met medium Sita
  Danken jullie wel sita en baharti,werk is uitgekomen liefde helaas nog niet.
Ik hou jullie op de hoogte voor verdere ontwikkelingen.
Mochten jullie niet hier online zijn dan weet ik jullie op topconsulenten :)) .
Dikke knuffel.




Ervaring van S met medium Sita   Ervaring van S met medium Sita   Ervaring van S geplaatst op 6 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sita  


Ervaringen van bezoekers met medium Sita
  Ervaring met medium Sita
  top .top .top
.




Ervaring van N met medium Sita   Ervaring van N met medium Sita   Ervaring van N geplaatst op 23 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sita  


Ervaringen van bezoekers met medium Sita
  Ervaring met medium Sita
  Lieve Sita,

Je voorspelling is uitgekomen en de tijd klopt ook precies. Je had voorspeld dat ik mijn partner na 3 weken zou ontmoeten en dat is precies zo gegaan. Nu je andere voorspelling nog. Ik geloof sterk dat die ook uitkomt.

Groetjes, anoniem.




Ervaring van Anoniem met medium Sita   Ervaring van Anoniem met medium Sita   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sita  


Ervaringen van bezoekers met medium Sita
  Ervaring met medium Sita
  Lieve Sita nu kan ik je eindelijk zeggen dat iets is uitgekomen.
Advocaat heeft mij laten weten dat we op gesprek kunnen. Precies binnen de termijn die je had aangegeven heb ik de mail ontvangen. Nu afwachten of het gesprek zijn vruchten zal afwerpen. Ik denk dat je wel weet wie ik ben.knuffel. tot snel weer je bent een superwoman.




Ervaring van Kogel door de kerk! met medium Sita   Ervaring van Kogel door de kerk! met medium Sita   Ervaring van Kogel door de kerk! geplaatst op 16 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sita  


Ervaringen van bezoekers met medium Sita
  Ervaring met medium Sita
  Bedankt Sita,

Wat betreft een voorspelling over jaloezie en vertrek collega. Veel eerder dan je zei, maar het klopt zeker.

Nu hopen op de rest.




Ervaring van R met medium Sita   Ervaring van R met medium Sita   Ervaring van R geplaatst op 10 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sita  


Ervaringen van bezoekers met medium Sita
  Ervaring met medium Sita
  Lieve Sita, ik ga het van me afzetten en focussen op het positieve. Zal die wierook halen en gebruiken zoals je zei. Ik ga jr zeker op de hoogte houden van het hoe en wat. Jij blijft erbij dat het elkaar heel snel zal opvolgen en ik geloof je. Heb je nu al een aantal keren gesproken en je zegt altijd hetzelfde je weet altijd precies wie ik ben en waar we de vorige keer gebleven waren. Heel knap aangezien jij zoveel anderen spreekt. Je bent een pracht mens. Dikke knuffel en zal je zeker bellen met goed nieuws. Xx.




Ervaring van Zahra met medium Sita   Ervaring van Zahra met medium Sita   Ervaring van Zahra geplaatst op 9 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sita  


Ervaringen van bezoekers met medium Sita
  Ervaring met medium Sita
  Lieve medium Sita,

Bedankt voor de goede voorspelling op werk.U heeft mij twee weken geleden gezegd dat ik binnen een week een uitnodiging zou krijgen en waarop ik snel zou moeten beginnen met werken. Het klopte helemaal. Het gesprek is dinsdag geweest en ik zal a.s. woensdag beginnen. Sita goed gezien en je bent voor mij een Top medium. Tot gauw, Lilian.




Ervaring van Lilian met medium Sita   Ervaring van Lilian met medium Sita   Ervaring van Lilian geplaatst op 1 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sita  


Ervaringen van bezoekers met medium Sita
  Ervaring met medium Sita
  Hoi Sita,
Ik was zo in de wolken de eerste keren en helemaal overrompeld van u voorspellingen dat ze zo specifiek uitkwamen en op zo een korte tijd . Het beangste me bijna .
Ik hield daardoor heel erg vast aan alles wat u vertelde maar ik blijf nu .




Ervaring van Ornella met medium Sita   Ervaring van Ornella met medium Sita   Ervaring van Ornella geplaatst op 18 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sita  


Ervaringen van bezoekers met medium Sita
  Ervaring met medium Sita
  Lieve Sita,

Heb je een aantal x gesproken over J. Je zei steeds het contact komt weer. Ook heb je het steeds bij het rechte eind gehad en de tijd die je doorgaf klopte ook.
Je bent super lief en geduldig.
Top. Sita en een aanrader.
(Ik heb je 14 mei gesproken).

Groetjes van S.




Ervaring van S met medium Sita   Ervaring van S met medium Sita   Ervaring van S geplaatst op 18 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sita  


Ervaringen van bezoekers met medium Sita
  Ervaring met medium Sita
  Lieve Sita heb je zo net gesproken. Afgesproken dat ik nu wacht op de uitkomsten van jouw voorspellingen. Je hebt hele mooie zaken gezien voor mij. Je bent super lief, geruststellend en behulpzaam en je ziet heel veel. Ik hou je op de hoogte. Knuffel.




Ervaring van Onrustige met medium Sita   Ervaring van Onrustige met medium Sita   Ervaring van Onrustige geplaatst op 15 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sita  


Ervaringen van bezoekers met medium Sita
  Ervaring met medium Sita
  ik had u aan de telefoon en u had gelijk. Ben benieuwd naar meer. Bel u snel weer, Liefs.Ik kan niet anders zeggen dan dank u.




Ervaring van Anita met medium Sita   Ervaring van Anita met medium Sita   Ervaring van Anita geplaatst op 8 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sita  


Ervaringen van bezoekers met medium Sita
  Ervaring met medium Sita
  Wens Sita te bedanken voor de mooie reading. Je zat ook juist qua tijd.




Ervaring van Catharina met medium Sita   Ervaring van Catharina met medium Sita   Ervaring van Catharina geplaatst op 27 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sita  


Ervaringen van bezoekers met medium Sita
  Ervaring met medium Sita
  Lieve Sita zo een zuiver en eerlijke medium heb ik nog niet veel gehoord .alles kloptje tot de kleinste détails al uw voorspellingen zijn uitgekomen. nu de rest nog .
Bedankt lieverd .heb nu echt veel rust gekregen .




Ervaring van zoewida met medium Sita   Ervaring van zoewida met medium Sita   Ervaring van zoewida geplaatst op 26 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sita  


Ervaringen van bezoekers met medium Sita
  Ervaring met medium Sita
  Lieve Sita

Ik heb je deze morgen aan de lijn gehad wat een zuivere engel ben jij .bedankt voor de mooie voorspellingen .ik laat je zeker iets waren als ze zijn uitgekomen .

Warme groet .




Ervaring van ik met medium Sita   Ervaring van ik met medium Sita   Ervaring van ik geplaatst op 7 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sita  


Ervaringen van bezoekers met medium Sita
  Ervaring met medium Sita
  Ik heb Sita nu tweemaal gebeld en beide malen, zijn haar voorspellingen uitgekomen. Veel dank aan Sita.




Ervaring van Anonieme beller met medium Sita   Ervaring van Anonieme beller met medium Sita   Ervaring van Anonieme beller geplaatst op 30 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sita  


Ervaringen van bezoekers met medium Sita
  Ervaring met medium Sita
  Lieve Sita, bijna alles is uitgekomen wat je voorspeld hebt. Financiele teruggave die ik niet kon plaatsen, heb ik gehad (was van t waterschap.), contact met een vriendin die terug zou keren maar na 1 x weer zou stoppen, klopt. Contract bij opdrachtgever die verlengd zou worden, maar een adder onder t gras en vrouw die niet eerlijk is, klopte ook. Alleen de voorspelling met de man van wie ik hou nog. Hoop echt dat die ook uitkomt. Hou je op de hoogte. Liefs.




Ervaring van anoniem met medium Sita   Ervaring van anoniem met medium Sita   Ervaring van anoniem geplaatst op 28 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sita  


Ervaringen van bezoekers met medium Sita
  Ervaring met medium Sita
  tot nu toe had je met alles gelijk. ik hoop nu alleen nog ook mbt de saudi. catherine.




Ervaring van catherine met medium Sita   Ervaring van catherine met medium Sita   Ervaring van catherine geplaatst op 10 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sita  


Ervaringen van bezoekers met medium Sita
  Ervaring met medium Sita
  beste sita , je had gelijk voor de rechtbank en momenteel voor de saudi, gaf ik gisteren de documenten af. denk dat het effectief belangrijk was dat ik ze afgaf . hoop dat het nu uitkomt zeer snel , toffe madame en altijd zeer correct in voorspellingen.




Ervaring van C met medium Sita   Ervaring van C met medium Sita   Ervaring van C geplaatst op 2 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sita  


Ervaringen van bezoekers met medium Sita
  Ervaring met medium Sita
  Lieve Sita, ik begrijp niet dat er niet meer getuigenissen in het gastenboek staan voor jou. Alles wat je tot nu toe hebt aangegeven loopt zoals je ziet. Zowel op liefdesgebied als op financieel vlak. Ik vind je echt top. En je bent ook echt heel goed in tijd. Ik hoop je snel weer te spreken met nog meer goed nieuws.




Ervaring van anoniem met medium Sita   Ervaring van anoniem met medium Sita   Ervaring van anoniem geplaatst op 23 februari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sita  


Ervaringen van bezoekers met medium Sita
  Ervaring met medium Sita
  Erg onder de indruk van Sita. Ik vroeg om een algemene reading en ze pikte alles op zonder een woord van mij. Echt hele specifieke dingen die ze absoluut niet kon weten. Ben benieuwd naar haar voorspellingen.




Ervaring van Anoniem met medium Sita   Ervaring van Anoniem met medium Sita   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sita  


Ervaringen van bezoekers met medium Sita
  Ervaring met medium Sita
  Super medium. bedankt voor de mooie reading .




Ervaring van z met medium Sita   Ervaring van z met medium Sita   Ervaring van z geplaatst op 13 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sita  


Ervaringen van bezoekers met medium Sita
  Ervaring met medium Sita
  Lieve Sita, op een zachte, directe manier weet jij met overtuiging te verwoorden wat je ziet. Je bent een schitterend consulent.verbluft van het gesprek.




Ervaring van c met medium Sita   Ervaring van c met medium Sita   Ervaring van c geplaatst op 3 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sita  


Ervaringen van bezoekers met medium Sita
  Ervaring met medium Sita
  Hi lieve Sita, ik wou je bedanken voor je geduld al die maanden. Ik zal nog even afwachten of de toevallige ontmoeting etc gebeurd, zo niet dan zal ik hem spoedig gaan loslaten. Ik heb eigenlijk al te vaak en te lang gewacht. Veel liefs A.




Ervaring van Jaj met medium Sita   Ervaring van Jaj met medium Sita   Ervaring van Jaj geplaatst op 31 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sita  


Ervaringen van bezoekers met medium Sita
  Ervaring met medium Sita
  Lieve Sita. we waren in de afronding. Ben blij dat ik je weer gesproken had :). dank je wel voor je mooie inzichten en je geruststelling hopelijk krijg ik dan toch dat (korte) berichtje. een beetje schot in de zaak ;) hopelijk tot snel.
Liefs xx.




Ervaring van Anoniem met medium Sita   Ervaring van Anoniem met medium Sita   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sita  


Ervaringen van bezoekers met medium Sita
  Ervaring met medium Sita
  Bedankt sita voor het gesprek (en de email). Je klonk verkouden, veel beterschap. Bedankt voor je steun.




Ervaring van Jaj met medium Sita   Ervaring van Jaj met medium Sita   Ervaring van Jaj geplaatst op 27 september 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sita  


Ervaringen van bezoekers met medium Sita
  Ervaring met medium Sita
  Hi Sita. Bedankt voor je email consult. Je was niet meer online toen ik je mail las dus kon je niet meer bellen, had je graag zijn geboorte datum willen geven.ik wacht midden oktober af.heb weinig hoop over. Hoop je snel te kunnen spreken. Liefs.




Ervaring van Jaj met medium Sita   Ervaring van Jaj met medium Sita   Ervaring van Jaj geplaatst op 27 september 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sita  


Ervaringen van bezoekers met medium Sita
  Ervaring met medium Sita
  Lieve Sita. Ik wilde je laten weten dat het hier van kwaad naar erger gegaan is, de weken wat ons eigenlijk dichter bij elkaar moest brengen gaan niet door. het vertrouwen dat ik had is helemaal weg. Ik hoop dat je snel weer terug bent :) ik heb je heel hard nodig nu, de kleine dingen die je voor me zag zijn wel uitgekomen maar het allergrootste en belangrijkste is na wat er allemaal gebeurd is en wat ik gehoord heb nu niet meer haalbaar.(denk ik) Ik hoop je snel weer te kunnen spreken want jij ziet zoveel en door jou geef ik het nog niet op :) je bent mijn steun en toeverlaat.
Liefs .




Ervaring van Anoniem met medium Sita   Ervaring van Anoniem met medium Sita   Ervaring van Anoniem geplaatst op 1 september 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sita  


Ervaringen van bezoekers met medium Sita
  Ervaring met medium Sita
  Hoi lieve Sita, mijn tegoed was op nog geprobeerd te bellen maar je bent heel druk. Je weet echt alles, alsof je me al jaren kent.
Heel fijn om met je te praten.
Ik hoop dat al je voorspellingen uit komen.




Ervaring van Anoniem met medium Sita   Ervaring van Anoniem met medium Sita   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sita  


Ervaringen van bezoekers met medium Sita
  Ervaring met medium Sita
  Lieve Sita. Ik spreek je zo vaak de laatste tijd. Je bent er altijd voor me en vooral nu. Ik hoop zo dat er nu eens wat meer beweging komt, dat wat je gezien hebt voor me uitkomt. Het zou me denk ik wel de gelukkigste persoon op aarde maken:) maar voor nu ziet er het niet zo uit, ik spreek je snel weer want heb je nodig hoor hihi .
Veel liefs.




Ervaring van Anoniem met medium Sita   Ervaring van Anoniem met medium Sita   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sita  


Ervaringen van bezoekers met medium Sita
  Ervaring met medium Sita
  Sita bedankt je bent de beste . vijf sterren zijn voor jou .de bankzaken zijn geregeld nu derest nog .GBU ik bel je binnenkort weer .




Ervaring van u weet wel wie ik ben met medium Sita   Ervaring van u weet wel wie ik ben met medium Sita   Ervaring van u weet wel wie ik ben geplaatst op 17 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sita  


Ervaringen van bezoekers met medium Sita
  Ervaring met medium Sita
  Zita, simpelweg bedankt. Jij haalde als enige drie belangrijke punten naar boven die je totaal niet kon weten, baby op komst, jongste zoon die verhuisd, financieel. Ik kreeg je niet meer aan de lijn om je te bedanken, hopelijk komt je belangrijkste voorspelling uit. Jij bent een prachtig, eerlijk mens. gaby.




Ervaring van gaby met medium Sita   Ervaring van gaby met medium Sita   Ervaring van gaby geplaatst op 15 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sita  


Ervaringen van bezoekers met medium Sita
  Ervaring met medium Sita
  Sita is werkelijk ontzettend goed. Alles klopt. Haar voorspellingen kome echt uit. Ze is goed in het aangeven van tijd. Kort en krachtig en daarbij een lieverd. Vijf sterren aan waardering zijn echt te weinig voor haar. Tien plus van mij.




Ervaring van i met medium Sita   Ervaring van i met medium Sita   Ervaring van i geplaatst op 14 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sita  


Ervaringen van bezoekers met medium Sita
  Ervaring met medium Sita
  Lieve Sita. Je viel weg :) maar we waren al redelijk ver in oms gesprek en gelukkig spreek ik je wel vaker . hihi, ik zal mijn dromen in de gaten houden en ze weer gaan opschrijven. Bedankt dat je me weer rustig gekregen hebt en bedankt voor je mooie voorruitzicht. Vind het fijn dat je me meer kan vertellen dan dat ik zelf voel want dat is een grote warboel de laatste tijd. Ik spreek je snel weer en bedankt voor wat je doet.
Liefs.




Ervaring van Anoniem met medium Sita   Ervaring van Anoniem met medium Sita   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sita  


Ervaringen van bezoekers met medium Sita
  Ervaring met medium Sita
  Lieve Sita.
Dank je wel voor alles wat je doet, je bent een topper en een lieverd. Tot snel,
Liefs.




Ervaring van Anoniem met medium Sita   Ervaring van Anoniem met medium Sita   Ervaring van Anoniem geplaatst op 26 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sita  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumstilburg.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumstilburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumstilburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediumstilburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden